mandag den 18. januar 2010

Cykelhjelme

Jeg hader folk med cykelhjelme. Ihvertfald cirka 80 % af dem. Specielt de der mænd plus 40, med cykelhjelm og kliksko, der drøner derudaf, over for orange, viser ikke af når de drejer, og alligevel har overskud til at kigge olmt på det der dækker mit hoved. Sony.

Og de er et par gange på ruten oppe at træde på deres 6 år gamle Kildemoes citybike, og alligevel mødes vi nede ved krydset for rødt,hvor de igen sætter igang.Deres timing er elendig på vejen, som den er i privaten, og stakkels deres koner der hver onsdag & lørdag må lægge øre til "skal vi elske", sagt af en småkvabset hvid mand, med old school underbukser, der efterhånden kun kan få rejsning, når konen har super duper dong, halvt oppe i sig.Og den der klamme rem, strammer deres hage op i to dele, og trykker deres briller længere ind i ansigtet. De ligner rene idioter.

Og dullerne, der kører rundt med hjelme fra Mills overbetrukket med stof som en kasket, det ligner noget en jydemor med kastanjefarvet rødt hår, har lavet på endnu et af hendes AOF kurser. Og jeg kan sagtens huske da jeg stod i baglokale på Mills, og gloede på kuglelejre i 2 timer, og alle var nørdede nok til at stå og glo med. Og nu hvor man træder indenfor i Mills, bliver man mødt af en pæn ung mand i lyserød striktrøje der siger :"Sig til hvis de har brug for hjælp frue, vi er lige netop modtaget et nyt parti cykelhjelme, hvis det har sin interesse".

Og damerne, der kører max 10 kilometer i timen, og ligeså godt kunne gå rask til, så kunne de måske og tune den der trippelrøv de har fået oparbejdet, og vi andre slap for at se trussen med vaskemærket hvor der står "100 % bomuld, kan vaskes ved 60 grader". Og deres superprovokerende adfærd, når de triller forbi alle ved det røde lys, i tredie bane, for at forhindre alle andre i at komme frem når det bliver grønt, fordi de liiige skal op på cyklen først.Og her er beviset for min påstand, ha:
http://www.bt.dk/forbrug/cykelhjelm-giver-flere-ulykker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar